Udvikling


Software

Udvikling af små og mellemstore speciel applikationer til f.eks opsamling, behandling og visualisering af måle data fra f.eks person input eller speciel hardware.
Applikationerne opbygges på .NET platformen og kan være baseret på Windows platform eller som Web services.

Vi har god erfaring med udvikling af undersøgelses software til undersøgelse af motorik, hørelse og kondition, med ekstremt let anvendeligt bruger interface.  
  

Hardware

Krebs Teknik tilbyder udvikling af special hardware og systemer i form af industrielle styringer eller special fremstillede microcontroller løsninger til kontrol og opsamling af data fra maskiner og større systemer.

Vores dynamiske hardware løsninger kan i kombination med special udviklet software resultere i et økonomisk bæredygtigt system.

Især i forbindelse med opbygning og udvikling af prototype systemer kan vi tilbyde at være en seriøs partner i udviklingen af den elektroniske del af projektet.
Her har vi god erfaring med udvikling af prisbillige systemer som kan kontrollere mekanik og opsamle date for visualisering og overvågning f.eks via internet eller SMS.

Kontakt os endeligt for en snak vedr. dit behov for elektronisk styring og overvågning!

 

Rådgivning

Uvildig rådgivning vedr. den elektroniske del af deres udviklings projekt kan resultere i lavere omkostninger på lang og kort sigt. Yderligere kan det være udslagsgivende for muligheden for udvidelse af systemet på længere sigt.

Seriøs partner!